• Besteld voor 16 uur = de volgende werkdag verzonden

/ Blog / Tips / Leuke alternatieven om te aperitieven tijdens de feestdagen

Leuke alternatieven om te aperitieven tijdens de feestdagen

De feestdagen staan elk jaar synoniem voor gezellig samenzijn en culinaire verwennerij. Uitgebreid aperitieven wordt in deze periode de standaard. Maar in plaats van champagne en cava te combineren met chips, gezouten sticks of andere klassiekers. Kan je je gasten ook verrassen met heerlijke notenmengelingen, Black Pepper Crackers of Ravioli Wasabi. Ze geven kleur aan je feesttafel en combineren geweldig met lekkere drankjes. Hieronder geven we je alvast enkele redenen om van onze aperitiefalternatieven de sterren van de avond te maken.

Verras met of zonder noten

Er zijn verschillende alternatieven om op tafel te zetten tijdens de feestdagen! Vind je de Paprika Mix, Pistaches Zout of Borrelnoten iets té klassiek? Geen probleem. Stuur je gasten op culinaire ontdekking met onze Shiitake Crispy, Wasabi Rice Crakcers of heerlijk feestelijke BBQ en Chili Stars. Ze trekken instant je aandacht en hun heerlijke crunch en hartige smaak springen er zou uit tussen de traditionele hapjes.

Heerlijk bij verschillende drankjes

Het leuke aan gezouten noten of andere aperosnacks is hun veelzijdigheid in combinatie met andere smaken. De subtiele zoutheid combineert heerlijk met verschillende dranken. Van mousserende wijnen tot champagnes, cocktails en mocktails. Wat je ook serveert, met ons aperitiefaanbod creër je geweldige ervaringen in combinatie met je favoriete drankjes.

Verrijk met zelfgemaakte dips

Ben je fan van krokante broodstengels met dips als apero? Laat je verbazen door de combinatie van onze Black Pepper en Seasalt Crackers met heerlijke dips. Combineer ze met hummus, kruidenkaas, een mango salsa en nog veel meer. Laat je verbazen door geweldige smaken. Tip! Experimenteer vooraf met zelfgemaakte dips en serveer op kerst- of oudejaarsavond enkel je ultieme favorieten.

Een net iets gezondere keuze

Door te kiezen voor gezouten noten of andere alternatieven, profiteer je van hun gezondere eigenschappen. Noten bevatten niet alleen essentiële vitaminen, mineralen en gezonde vetten, maar zorgen ook sneller voor een verzadigd gevoel. Hierdoor trakteer je jezelf niet alleen op geweldige smaken, je zal ook iets minder snacken dan anders. Perfect voor tijdens de goed gevulde feestdagen.

Doe-het-zelf smaakavonturen

Eén van de meest opwindende aspecten van onze snackalternatieven is de mogelijkheid tot zelf experimenteren met smaken. Maak je eigen gezouten notenmix met een vleugje creativiteit. Probeer zeker onze Cashewnoten Geroosterd Rozemarijn, Groentechips, Honey Mix Zout of Mexico Mix. Verrassende combinaties die je gasten keer op keer aangenaam verrassen.

Conclusie: verras dit jaar met originele snacks tijdens de feestdagen Maak dit jaar een statement met je snackkeuzes. Vervang de klassieke chips door originele notenmengelingen, crackers of ander lekkers en serveer ze in originele schaaltjes met geweldige dips. Zorg niet alleen voor nieuwe ontdekkingen voor je gasten, maar geef ze ook iets om over te praten. Wij wensen je via deze weg alvast fijne en vooral overheerlijke feestdagen toe!

Misschien heb je nu zin in

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven